Προφίλ

«Η EFA ENERGY SA είναι ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά του Φυσικού Αερίου για περισσότερα από 20 χρόνια. Με την απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου το 2018, η EFA ENERGY δραστηριοποιείται αποκλειστικά ως πάροχος Φυσικού Αεριού προσφέροντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε χιλιάδες καταναλωτές, ενώ το Δεκέμβριο του 2020 ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της και στην παροχή υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Το Φυσικό Αέριο, η Ηλεκτρική Ενέργεια, και η ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρονται στον τελικό καταναλωτή, την καθιστούν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στην ολοκληρωμένη παροχή ενέργειας.

Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της εταιρείας. Στα καταστήματα της, ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρονται σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τους προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποτελεσματικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας. Η εμπορική πολιτική της EFA ENERGY περιλαμβάνει την παροχή ειδικά σχεδιασμένων πακέτων για: Οικιακούς καταναλωτές, Επαγγελματίες – επιχειρήσεις, Βιομηχανίες και Πρατήρια καυσίμων. Μέλημα της εταιρείας είναι τα ξεκάθαρα πακέτα προσφορών, η διαφάνεια στις χρεώσεις, η εύκολη και συμφέρουσα διαδικασία αλλαγής προμηθευτή, η δυνατότητα on-Line συναλλαγών, καθώς και η δυνατότητα συνοδευτικών τεχνικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, μέσα από ένα ευρέως ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών.»

Στρατηγική αποστολή μας είναι να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Για να τον επιτύχουμε, επενδύουμε στη συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Στα καταστήματα μας, ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρουμε σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ακόμα προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποτελεσματικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας.

EFAENERGY Α.Ε.

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 58455104000
Αριθμός Μητρώου Συμμετεχόντων:
Αριθμός Μητρώου Χρηστών ΕΣΦΑ: ΑΜΧ66 (ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΑΕΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 680/2018)
Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου: ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΑΑΕΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 465/2018

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ
Λεωφόρος Μεσογείων 352
Αγία Παρασκευή, 153 41 Αθήνα
Τ: 211 4120 777

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βούλγαρη 58 , 542 49 Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 320 777

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ