Σύνδεση του Λαγκαδά με Φυσικό Αέριο – Δυναμικό παρόν της ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Η ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ συμμετείχε δυναμικά στην τελετή σύνδεσης της πόλης του Λαγκαδά με φυσικό αέριο, ενημερώνοντας τους κατοίκους της περιοχής για τα πλεονεκτήματα της χρήσης του φυσικού αερίου και για τις επιλογές ενεργειακής εξοικονόμησης με χρήση φυσικού αερίου που η εταιρεία προσφέρει .

Ενεργοποίηση της παροχής του πρώτου οικιακού καταναλωτή, ο οποίος τροφοδοτείται από την ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.

Το δυναμικό αυτό παρόν συνοδεύτηκε από την τροφοδοσία με φυσικό αέριο από την ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ τόσο του πρώτου οικιακού όσο και του πρώτου εμπορικού πελάτη της πόλης του Λαγκαδά αποδεικνύοντας κατά τον τρόπο αυτό το σημαντικό παρόν της εταιρείας στο πεδίο των εξελίξεων, τη γεωγραφική παρουσία, την ετοιμότητα εξυπηρέτησης πελάτη και κυρίως την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που η Εταιρεία επιθυμεί να αναπτύξει με τους πελάτες της και ευρύτερα με το κοινωνικό σύνολο.
Η ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με στόχο το συμφέρον του τελικού καταναλωτή και του κοινωνικού συνόλου, προσφέρει λύσεις ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ και στηρίζει την ανάπτυξη του Φυσικού Αερίου σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

O πρώτος εμπορικός καταναλωτής φυσικού αέριο, το Ξενοδοχείο Casa Verde τροφοδοτείται από την ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ