Τα πρώτα κτίρια του Δήμου Τυρνάβου τροφοδοτούνται από την ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Η ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ συμμετείχε δυναμικά σε μία ακόμη  τελετή σύνδεσης -αυτήν της πόλης του Τυρνάβου- με φυσικό αέριο, ενημερώνοντας τους κατοίκους και αυτής της περιοχής για τα πλεονεκτήματα της χρήσης του φυσικού αερίου και για τις επιλογές ενεργειακής εξοικονόμησης με χρήση φυσικού αερίου, που η εταιρεία προσφέρει.

Το δυναμικό αυτό παρόν συνοδεύτηκε από την τροφοδοσία με φυσικό αέριο από την ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ του πρώτου κτιρίου που συνδέθηκε στην περιοχή, του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου. Παράλληλα, έχει ήδη δρομολογηθεί από την εταιρεία μας και επίκεται άμεσα η τροφοδότηση άλλων δύο δημοτικών κτιρίων, του Δημαρχείου Τυρνάβου και του Στεκιού Πολιτισμού Τυρνάβου αποδεικνύοντας κατά τον τρόπο αυτό τη σημαντική  παρουσία της εταιρείας στο πεδίο των εξελίξεων, τη γεωγραφική της επέκταση, την ετοιμότητα εξυπηρέτησης πελατών και κυρίως την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης, που η Εταιρεία επιθυμεί να αναπτύξει με τους πελάτες της και ευρύτερα με το κοινωνικό σύνολο.

Η ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με στόχο το συμφέρον του τελικού καταναλωτή και του κοινωνικού συνόλου, προσφέρει λύσεις ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ και στηρίζει την ανάπτυξη του Φυσικού Αερίου σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ