Συμμετοχή της ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ στην 4η SEREXPO

Η ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ  για πρώτη χρονιά συμμετέχει δυναμικά στην 4η SEREXPO που διοργανώνεται στην πόλη των Σερρών. Τα εγκαίνια του περιπτέρου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 28/09/2018 παρουσία στελεχών της εταιρείας, τοπικών συνεργατών και πλήθος κόσμου που θέλησε να ενημερωθεί για το Φυσικό Αέριο και για τα πλεονεκτήματά και τα οφέλη εξοικονόμησης που αυτό προσφέρει στην εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους τοπικοί πολιτικοί και παράγοντες του δημόσιου βίου της περιοχής καθώς και μέλη των τοπικών επιμελητηρίων τα οποία έλαβαν σφαιρική ενημέρωση για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά του Φυσικού Αερίου με την πλήρη απελευθέρωσή της από 01/01/2018 και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και επαγγελματικών ομάδων.

Στην παρουσίαση τονίστηκε ότι οι Σέρρες σαν η πρώτη πόλη εκτός μεγάλου αστικού ιστού που απολαμβάνει τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου αποτελεί πρότυπο για όλες τις πόλεις της περιφέρειας. Επίσης αναπτύχθηκε η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, που με μοναδική έννοια το συμφέρον του καταναλωτή, εφαρμόζει τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές προς τους τελικούς καταναλωτές.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς πλήθος πολιτών, εκπρόσωποι επαγγελματιών, τεχνικών, μηχανικών και εγκαταστών  φυσικού αερίου παρευρέθηκαν στο περίπτερο της ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ και ενημερώθηκαν με τη σειρά τους για την εταιρεία και τη δραστηριότητά της.

 

 

 

Η ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη αναπτύσσει τα προϊόντα της με στόχο περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη στηρίζοντας την ανάπτυξη του Φυσικού Αερίου σε όλη την Ελλάδα και κατ’ επέκταση στην πόλη των Σερρών.

 

 

 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ