Νέα έκπτωση! Efa green και προστάτευσε την τσέπη και το περιβάλλον σου!

Η ΕFAenergy, συνεπής στις οικολογικές της δεσμεύσεις και στο σταθερό της προσανατολισμό για ολοένα βελτιούμενη εξυπηρέτηση των πελατών της, εισάγει την  EFA GREEN. Μία νέα, επιπλέον έκπτωση για οικιακή και επαγγελματική σύνδεση που προσφέρει περαιτέρω μείωση  -5% για όλη τη διάρκεια του έτους για το οποίο  ισχύει το φύλλο συντήρησης του λέβητα ή το φύλλο καυσαερίων και ανανεώνεται με κάθε νέα συντήρηση του λέβητα και προσκόμιση νέου φύλλου συντήρησης.

Η παροχή αυτή προσφέρει πολλαπλά οφέλη εφόσον πέρα από την επιπλέον οικονομία που προσφέρει στον πελάτη ωθεί τους καταναλωτές σε μία πιο οικολογική στάση. Η ορθή λειτουργία του λέβητα,  που διασφαλίζεται με την ετήσια συντήρησή του,
 *συμβάλλει στη δημιουργία ενός καθαρότερου περιβάλλοντος, 
*ελέγχει την ασφάλεια χρήσης του λέβητα
* συμβάλλει στην εξοικονόμηση της κατανάλωσης και, συνεπώς, στην οικονομία της τσέπης μας.

Η έκπτωση αυτή εφαρμόζεται  (όπως ισχύει για όλες τις εκπτώσεις μας) στο περιθώριο προμήθειας της εταιρείας και ισχύει συνδυαστικά και προσθετικά και με τις υπόλοιπες εκπτώσεις.

 Στο EFA GREEN. μπορούν να ενταχθούν όλες οι ΝΕΕΣ συνδέσεις, εφόσον προσκομίσουν το Φύλλο Καυσαερίων(πρώτο άναμμα λέβητα), το οποίο συμπεριλαμβάνεται στα έγγραφα που κατατίθενται στην αρμόδια ΕΔΑ.

Έτσι, το κέρδος είναι τριπλό!

 1. Έκπτωση -20% σταθερή για όλους.
 2. Επιπλέον έκπτωση -5% & μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή.
 3. Επιπλέον έκπτωση -5%, για ολόκληρο το χρόνο, με την ετήσια συντήρηση.

_______________________________________
*Δικαίωμα έκδοσης φύλλου συντήρησης έχουν οι τεχνικοί του Συνδέσμου Επαγγελματιών Τεχνικών Εγκαταστάσεων καύσης Βορείου Ελλάδας «Προμηθέας» και οι αντίστοιχοι ανά την Ελλάδα Σύνδεσμοι καθώς και πιστοποιημένοι από το Υπουργείο μηχανικοί.

Ειδικότερα, η έκπτωση της «EFA GREEN» μειώνει τα κόστη ως εξής:

ΟΙΚΙΑΚΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ: 

 1. EFA HOME STANDARD20 (-20% σταθερή έκπτωση για όλους)
 2. EFA HOME EXTRA5 ( περιλαμβάνει το -20% που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας και -5% έκπτωση & μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή.) 
 3. EFA HOME GREEN (περιλαμβάνει το -20% που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας και το επιπλέον -5% του φύλλου συντήρησης).
 4.  EFA HOME ALLIN1 (περιλαμβάνει το -20% που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας, το επιπλέον -5% του φύλλου συντήρησης και το -5% της ενεργοποίησης πάγιας εντολής).

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ:

 1. EFA CENTRAL STANDARD20 (-20% σταθερή έκπτωση για όλους) 
 2. EFA CENTRAL EXTRA5 ( περιλαμβάνει το -20% που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας και -5% έκπτωση & μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή.)   
 3. EFA CENTRAL GREEN (περιλαμβάνει το -20% που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας και το επιπλέον -5% του φύλλου συντήρησης).
 4. EFA CENTRAL ALLIN1 (περιλαμβάνει το -20% που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας, το επιπλέον -5% του φύλλου συντήρησης και το -5% της ενεργοποίησης πάγιας εντολής).  

ΕΜΠΟΡΙΚΟ:

 1. EFA BUSINESS  STANDARD20 (-20% σταθερή έκπτωση για όλους)  
 2. EFA BUSINESS EXTRA5  ( περιλαμβάνει το -20% που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας και -5% έκπτωση & μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή.) 
 3. EFA BUSINESS GREEN (περιλαμβάνει το -20% που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας και το επιπλέον -5% του φύλλου συντήρησης)
 4.  EFA BUSINESS  ALLIN1 (περιλαμβάνει το -20% που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας, το επιπλέον -5% του φύλλου συντήρησης και το -5% της ενεργοποίησης πάγιας εντολής).  

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ